Serviciile noastre!

Aici găsești soluții de suport pentru marketing, vânzări, consultanta juridica,  managementul documentelor societății și gestiunea pacientului de la recepție până la raportarea serviciilor .

Ce facem

 

Pregatirea dosarelor si obtinerea autorizatiilor de functionare

Consultantii nostrii te ajuta sa economisesti timp pretios pentru afacerea ta. Echipa Hospital Manager iti va intocmi toata documentatia pentru infiintare CMI /SRL, intocmirea dosarelor si obtinerea autorizatiilor DSP, Colegiul Medicilor, consultanta si documentatie aferenta certificarilor ANCMS si CNCAN.

Consultanta financiara si contabilitate

Echipa de contabilitate are o experienta vasta in domeniul financiar pentru companii medicale de la CMI pana la companii cu activitate in domeniul farmaceutic si al serviciilor medicale. Oferim pentru firmele cu activitate in domeniul serviciilor medicale, asistenta la audit, consultanta fiscala si planning, informari legislative.

Marketing si WEB Design

Hospital Manager iti ofera servicii de WEB Design, creare de logo, cat si posibilitatea de a extinde activitatile online prin promovarea pe platforma Be Healthy. Be Healthy este un portal medical, un serviciu destinat în principal persoanelor cu  probleme de sănătate, asigurand o informare medicală precisă, ajutand in orientarea către un medic sau o clinică medicală pentru consultații sau tratament.

Analiza si optimizarea activitatii

Echipa noastra cu experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si managementul centrelor medicale poate sa te ajute in atingerea obiectivelor firmei. Dezvoltăm soluții de management a forței de vânzări și oferim posibilitatea de training pentru reprezentanții medicali. Solutii software complete pentru clinici medicale. Pachetele noastre te vor ajuta in fluidizarea activitatii, incepand de la programari, gestiune stocuri, evidente tratamente, pana la gestiunea activitatii economice.

Servicii de asistenta juridica si reprezentare

Acordam asistenta juridica clinicilor, cabinetelor medicale si medicilor, in cazurile de malpraxis, dar si pe probleme de organizare a profesiei, avize de libera practica si autorizatii de functionare, redactarea de Regulamente de Functionare, Regulamente privind Stocarea Datelor cu Caracter Personal (GDPR), consimtamant informat al pacientului, contracte si finantari in domeniul medical, bioetica.

Pachetul Clinica nouă

Evaluarea necesitatilor investitorilor, consilierea acestora in structura noii locații, asistarea  in negocierea contractului de chirie sau finantare cu institutiile bancare. Reprezentam integral doar investitorul pe intreg parcursul tranzactiei . Obținerea autorizațiilor necesare, amenajarea locației și chiar dotarea cu echipamente.

Promovăm afacerea ta online!

Poți să îți crești vizibilitatea în online cu serviciile noastre de promovare pentru clinici și cabinete medicale!

Avantaje

Suntem specializați în servicii și produse medicale. Avem experiență de peste 10 ani în  management de la organizații antreprenoriale până la sisteme de tip corporate.

  • Administrate documente interne
  • Consultanță de business
  • Web design
  • Contractare CAS

Locatie

București, Strada Pelinului nr. 20, sector 4

(+40) 735.126.000

suport@hospitalmanager.ro

dan@hospitalmanager.ro

Urmărește-ne