Abonament servicii contabilitate și consultanță financiară

 

Răspundem nevoilor și întrebărilor tale!

Ce este Hospital Manager?

Hospital Manager este  soluția pentru managementul resurselor în relațiile cu autoritățile statului dar și un partener alaturi de care poți să crești eficiența afacerii tale!

Ce servicii mai pot accesa prin Hospital Manager?

Scopul nostru este să îti oferim soluții integrate prin echipe multidisciplinare specializate în domeniul medical cum ar fi obtinerea autorizatiilor de functionare, asistenta juridica de dezvoltare si malpraxis, suport și training pentru echipa de vânzări, web design, hosting si optimizare SEO, realizarea de evenimente științifice medicale.

Cum pot deveni client Hospital Manager?

In cazul in care esti hotarat sa apelezi la serviciile consultantilor Hospital Manager te rugăm să completezi formularul de contact, sau sa apelezi unul din numerele noastre de telefon!

Cât costă serviciile Hospital Manager?

Oferta de preț pentru serviciile noastre va fi in funcție de dimensiunea companiei și de dimensiunea resurselor utilizate. Deasemenea in functie de serviciile contractate se va comunica oferta de pret ce se va plia pe nevoile tale.

Daca sunt o clinica mica imi pot permite pachetele de servicii?

Am realizat pentru cabinetele si clinicile mici mai multe pachete de servicii de hosting si webdesign. Pentru servicii de consultanță vânzări, management și dezvoltare afaceri vă rugăm să utilizați formularul de contact, pentru a discuta despre nevoile afacerii tale!

{

Aplicația Hospital Manager mi-a ușurat semnificativ activitatea, mă notifică legat de aspectele importante administrative și a transformat contractarea în o activitate de minute!

Adriana Jugănaru

Manager Clinica, Spitalul Sf. Paul

Să lucrăm împreună!

Vino alături de noi și transformă activități care dureau zile în simple clickuri!

Locatie

București, Strada Pelinului nr. 20, sector 4

(+40) 735.126.000

suport@hospitalmanager.ro

 

Urmărește-ne