Hospital Manager

Suntem o companie dedicata serviciilor de suport și consultanță în domeniul medical. Echipa noastră are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea și managementul centrelor medicale!

Știm ce funcționează!

Experiența avută în dezvoltarea afacerilor, managementul operațional, marketing , consultanta juridica și vânzari ne-a determinat să căutăm dezvoltarea de soluții pentru nevoile afacerilor din domeniul medical. Știm cât de important este să aveți un control asupra costurilor și să puteți crește vânzările și profitabilitatea.

Construim pentru afacerile medicale soluții de menținere și scădere a costurilor, de control a resurselor companiei și creștere a vânzărilor. Obiectivul nostru este de o vă oferi timp și resurse pentru un management eficient indiferent de mărimea afacerii!

Construim instrumentele potrivite

Scopul nostru este să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele, să vă concentrați pe creșterea afacerii și să scăpați de corvoada birocratică și administrativă inerentă domeniului medical din România.

Creștem eficiența și scădem costurile

Am analizat timpul petrecut de personalul administrativ în gestiunea documentelor, pierderile pe care le suferă companiile prin trimiterea cu întârziere a unor documente, sau dosare incomplete către autorități, imposibilitatea de a acoperi toate aspectele necesare administrării unei afaceri în domeniul medical, de aceea Hospital Manager, prin echipa de consultanti pe fiecare departament in parte este solutia  optima pentru afacerea ta!

Să lucrăm împreună!

Suntem la un click distanță! Contactează-ne și hai să dezvoltăm împreună excelența în serviciile medicale!

Locatie

București, Strada Pelinului nr. 20, sector 4

 

(+40) 735.126.000

dan@hospitalmanager.ro

Urmărește-ne