Hospital Manager

Suntem o companie dedicata serviciilor de suport și consultanță în domeniul medical. Echipa noastră are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea și managementul centrelor medicale!

Știm ce funcționează!

Experiența avută în dezvoltarea afacerilor, managementul operațional, marketing , consultanta juridica și vânzari ne-a determinat să căutăm dezvoltarea de soluții pentru nevoile afacerilor din domeniul medical. Știm cât de important este să aveți un control asupra costurilor și să puteți crește vânzările și profitabilitatea.

Construim pentru afacerile medicale soluții de menținere și scădere a costurilor, de control a resurselor companiei și creștere a vânzărilor. Obiectivul nostru este de o vă oferi timp și resurse pentru un management eficient indiferent de mărimea afacerii!

Construim instrumentele potrivite

Scopul nostru este să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele, să vă concentrați pe creșterea afacerii și să scăpați de corvoada birocratică și administrativă inerentă domeniului medical din România.

Creștem eficiența și scădem costurile

Am analizat timpul petrecut de personalul administrativ în gestiunea documentelor, pierderile pe care le suferă companiile prin trimiterea cu întârziere a unor documente, sau dosare incomplete către autorități, imposibilitatea de a acoperi toate aspectele necesare administrării unei afaceri în domeniul medical, de aceea Hospital Manager, prin echipa de consultanti pe fiecare departament in parte este solutia  optima pentru afacerea ta!

Creștem vânzările și susținem activitățile centrelor medicale!

Cât timp oferiți dezvoltării companiei într-o zi de lucru! Activitățile curente administrative au tendința să ne ocupe timp și energie care poate fi direcționate către principalul motor de creștere! Hospital Manager vă oferă timp și vă repune în control asupra resurselor companiei!

Echipa noastră

De peste 10 ani promovăm excelența în serviciile medicale!

Dan Cucuteanu

Dan Cucuteanu

Specialist Management Medical

Florin Oancea

Florin Oancea

Managing Partner

Nicoleta Padure

Nicoleta Padure

Specialist infiintari SRL, CMI

Ionut Bumbu

Ionut Bumbu

Consultant Fiscal

Laura Lupea

Laura Lupea

Expert Contabil

Paul Dumbravanu

Paul Dumbravanu

Avocat Drept Imobiliar

Doru Costea

Doru Costea

Avocat Specialist Drept Medical

Eduard Fagaraseanu

Eduard Fagaraseanu

Avocat Specialist Bioetica Medicala

Să lucrăm împreună!

Suntem la un click distanță! Contactează-ne și hai să dezvoltăm împreună excelența în serviciile medicale!

Locatie

București, Strada Pelinului nr. 20, sector 4

(+40) 723.049.748

(+40) 735.126.000

suport@hospitalmanager.ro

Urmărește-ne